Over ons

Informatie over 123Kartonnendozen.nl

123Kartonnen Dozen is onderdeel van de moederonderneming ECOvation BV.

Industriƫle verpakkingen en verpakkingsmaterialen zijn een zeer uitgebreid onderdeel binnen het verpakkingenstuk en daarom is het portaal 123Kartonnen Dozen opgezet. Het specialisme en enthousiasme van 123Kartonnen Dozen heeft gezorgd voor een snelle uitbreiding van de klantenkring. Door een eerlijke en transparante manier van werken streven wij altijd naar een langdurige relatie!

De webshop van 123Kartonnen Dozen heeft een groot aanbod op het gebied van industriƫle verpakkingsmaterialen. Veel verschillende kartonnen dozen, tot inpaktape en opvulling perfect voor de verzending van verschillende producten. De kartonnen dozen webshop fungeert als een uitgebreide catalogus en geeft een goede indicatie van alle producten die worden aangeboden. De webshop wordt ook aangevuld met informatie via onze blog over de nieuwste producten en de laatste weetjes uit verpakkingsland.

Het team van 123Kartonnen Dozen heeft veel ervaring met het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van verpakkingen en daarom kan er gesproken worden van een specialisme. Als u een samenwerking aangaat met ons worden er specifieke oplossingen aangeboden door de medewerkers en fabrikanten.

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag een vrijblijvend gesprek of een aanbieding dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Veel groeten,

Het team van 123Kartonnen Dozen.

Heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

  Uw naam + bedrijfsnaam

  Uw emailadres

  Uw telefoonnummer

  Terugbelverzoek

  Onderwerp

  Uw bericht

  Heeft u een vraag of vragen?ā€‹ā€‹

  Wij staan u maar al te graag te woord. Vul het contactformulier in en u ontvangt spoedig een antwoord (wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur).