Filter

Kartonnen Dozen – Palletdoos – Grote Amerikaanse Vouwdoos – Fefco 200 / 201 – Dubbele Golf

Palletdozen zijn feitelijk grote Amerikaanse Vouwdozen, ze zijn daarmee geschikt voor het gebruik op een pallet. De afmetingen die wij aanbieden zijn compatibel met de verschillende palletafmetingen, zoals de Europallet en de Blokpallet. De dozen worden gemaakt van een sterke kwaliteit, namelijk 7 mm dubbelgolf karton. De dozen zijn feitelijk zeer grote Amerikaanse Vouwdozen met soms kleine aanpassingen voor uw gemak. U moet wel opletten dat sommige dozen een aparte klep nodig hebben. Zoals bij 1180 x 780 x 790mm 1 zijde kleppen en Dekseldoos 1196 x 796 x 200mm voor Palletdoos moet u goed op de afbeelding letten voor wat u besteld.

De Palletdozen die wij aanbieden zijn in een sterke 7mm dubbelgolf kwaliteit. Het voornaamste doel van deze dozen is voor gebruik op een pallet. Wanneer u de doos op een pallet gebruikt, dan kunt u er wel meer dan 250 kg in stoppen. Bij dit moet u wel opletten dat er niet te veel gewicht wordt gezet op de wanden, want dan loopt u het risico dat de doos het alsnog niet houdt. Voor extra verpakkingstips of opvulmaterialen helpen wij van 123Kartonnen Dozen u graag. Het is van groot belang dat u ook bij het inpakken van Palletdozen u aan de verpakkingsregels houdt, zodat u niet de doos op een verkeerde manier belast.

Doordat de Palletdozen gemaakt worden van een dubbelgolf kwaliteit van 7 mm zijn dit zeer stevige dozen die goed zware producten kunnen vervoeren. Deze sterke kwaliteit zorgt ervoor dat de dozen ook gemakkelijk op elkaar gestapeld kunnen worden. Daarnaast zorgt het ervoor dat de dozen tegen veel bestendig zijn, onder andere regen en andere weersomstandigheden. Daarnaast is de buitenkant gemaakt van biologisch kraftpapier en dit is ecologisch afbreekbaar.

Al onze Palletdozen hebben een prijs op aanvraag, dit betekent dat als u deze wilt kopen u eerst contact moet opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen u dan helpen met een prijs en het aantal dozen dat u zult ontvangen. Dit doen wij zodat de prijs voor u zo voordelig mogelijk kan blijven. U kunt contact opnemen met een van onze medewerkers door ons eenvoudig een mailtje te sturen, het contactformulier in te vullen of ons te bellen via 070-7521702.

Mocht u afmeting palletdoos er niet bij staan, kijk dan ook eens op deze pagina Amerikaanse Vouwdoos dubbelgolf. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid Amerikaanse Vouwdozen op maat te maken, dus als uw afmeting er niet bij staat kunnen wij altijd kijken of het mogelijk is om de doos op maat te laten maken.