Filter

Kartonnen Dozen – Brievenbusdozen – Verschillende Kleuren – Massief karton

Brievenbusdozen zijn uitermate geschikt voor het versturen van kleine pakketten. Het grote voordeel van deze doos is dat de verzendkosten laag blijven. De Brievenbusdoos past namelijk door de brievenbus, waardoor de transportkosten laag blijven.

Onze Brievenbusdozen zijn van massief en of golf karton, dit betekent dat het doosje licht maar ook sterk blijft. Daarnaast zorgt het ervoor dat de wand dun is en er daarom meer in kan. Dit is van belang, aangezien de brievenbuspost een maximale afmeting en dikte mag hebben. De maximale afmeting die hiervoor geldt is 380mm (lengte) x 265mm (breedte) x 32mm (dikte).

Deze Brievenbusdozen voldoen dan ook aan deze norm, let wel op dat onze afmeting een inwendige afmeting is.

Waarom Brievenbusdoosjes?

Een brievenbusdoos wordt gebruikt voor het verzenden van kleine producten met een maximale hoogte van 28 mm. De doos past door de brievenbus van de ontvanger en volgens de normen van PostNL mag een brievenbuspakket maximaal 2 kg wegen en maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm groot zijn UITWENDIG. De binnenmaat van een brievenbusdoos is rond de 25 mm hoog, zodat ze gegarandeerd door de brievenbus passen

Brievenbusdozen zijn handig voor het verzenden van kleine lichte producten met de reguliere post. Het versturen van een brievenbuspakketje is tot 3 euro per verzending goedkoper dan een normaal postpakketje. Brievenbusdozen zijn ideaal voor het versturen van boeken en soortgelijke producten.

Voordelen Brievenbusdoos

Hierdoor zijn brievenbusdozen een stuk goedkoper dan reguliere verzenddozen, omdat ze kleiner zijn. Het verzenden van een brievenbuspakketje is tot 3 euro per verzending goedkoper dan een normaal postpakketje. Brievenbusdozen bieden gemak omdat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Verder zijn bedrukte brievenbusdozen een goede manier om de handling van jouw zending te verbeteren.

Als je kleine artikelen normaal verzendt in grote dozen, kan je er dus beter voor kiezen om dat in het vervolg in een brievenbusdoos te doen. Bovendien is het versturen van een brievenbuspakje vaak 50% goedkoper dan reguliere pakketpost. Een ander voordeel is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het brievenbuspakje in ontvangst te nemen. Dit kan ook kosten besparen omdat er geen extra bezorgpogingen nodig zijn.

Bedrukte Brievenbusdozen

Naast de normale bruine Brievenbusdozen hebben wij ook witte en zwarte Brievenbusdozen. Indien u nog een andere kleur wilt, bieden wij u ook de mogelijkheid om Brievenbusdozen bedrukt voor u te maken. Dit is de manier om de marketing van uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. U kunt kiezen voor een kleurrijke bedrukking in de kleur van uw bedrijf, of voor een ander leuk ontwerp. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij bieden de bedrukte Brievenbusdozen aan in verschillende maten, zodat u gemakkelijk al uw verschillende producten kunt versturen via de post. Het laten bedrukken van uw Brievenbusdozen is een professionele manier van uw merk promoten, aan de hand van uw eigen ontwerp. Indien u zelf geen ontwerp kunt maken, helpt onze professionele ontwerper u graag verder. Het grootste voordeel van het gebruik van Brievenbusdozen is natuurlijk dat u ze gemakkelijk via de post kan opsturen.

Indien u interesse heeft in bedrukte Brievenbusdozen, kunt u direct contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u meer interesse in een Brievenbusdoos van golfkarton? Dat is ook mogelijk, u kunt dan contact met ons opnemen en iemand van ons team helpt u graag verder.