Postdoos op maat

Postpakketdozen op maat

Wij zijn de leverancier als het gaat om postpakketdozen op maat bestellen. Wij zijn de postdozen op maat leverancier in Nederland en België. De reden hiervan is dat wij zeer voordelig zijn, een super snelle levertijd en ook daadwerkelijk kwaliteit leveren als het gaat om Postpakketdozen op maat.

Postpakketdozen worden vaak ingezet bij webwinkels. Het leuke van dit type doos is dat die hersluitbaar is. Je kan hem vaker open en dichtdoen. Ook wanneer het product geleverd word bij uw klanten dan doe je doos open zie je direct het product zichtbaar liggen. Wel is deze doos veelal geschikt voor relatief “kleine” pakketten. De dozen dienen namelijk gestanst te worden en zijn dan ook beperkt aan het stansvlak en daarbij zeggende maximale stansafmeting.

Er bestaan twee verschillende soorten van stansen roterend stansen en vlakstansen. Het verschil hierin heeft te maken met het soort machine. Bij een vlakstansmachine komt het erop neer dat het stansmes na elke stansbewerking terug beweegt naar de oude positie zodat er een nieuwe kartonnenplaat aangelegd kan worden. Vervolgens beweegt de stans weer richting de plaat en drukt deze als ware de gevraagde doos of vorm uit het karton. Bij een roterendestans is het idee van stansen hetzelfde alleen is dit een continue aanloop van deze beweging. Omdat het stansmes telkens roteert heb je een veel hoger output dan bij de vlakstansmachine. Vlakstansmachines zijn dus ideaal voor kleinere aantallen stansdozen en roterende stansmachines zijn voor grotere aantallen stansdozen.

Postpakketdozen hebben door een stansbewerking de mogelijkheid om feitelijk zonder tape geheel opgezet te kunnen worden en verzonden kunnen worden. De doos heeft een overslag klep met een dubbele wand aan de zijkanten. Door de dubbele wand bij de postdoos op maat is die steviger in het dragen van belasting van bovenaf. De dozen hebben alleen het nadeel dat wanneer de hoogte hoger word van de doos dat de doos ook veel duurder word, er gaat namelijk veel karton zitten in de uitslag het plano kartonnen plaatformaat.

In de Kartonnen dozen op maat is het natuurlijk geheel zelf te bepalen welke afmetingen u wenst, maar ook welk soort karton u inzet voor de specifieke doos. Het is alleen bij de Postdozen op maat zo dat we een dunnere kwaliteit ook zeer veel inzetten. Namelijk de zogenaamde E-golf. Dit is een 1.5/1.8mm enkelgolf. We hebben deze specifieke karton kwaliteit in 3 verschillende kleuren standaard leverbaar. Zo hanteren wij de kleur Bruin, Wit en Zwart karton. Dit is echter alleen voor de E-golf. Voor dikkere varianten hebben wij veelal alleen de bruine  en witte variant.

Als we verder kijken hebben bieden we eigenlijk bijna alle voorkomende kartondiktes aan voor postdozen op maat. Denk hierbij aan B-golf, C-golf, EE-golf, BE-golf en BC-golf. Bijna alle diktes kunnen we in die zin laten stansen.

Aanvullend op postdozen op maat zien we dat steeds meer bedrijven hun dozen willen laten bedrukken met hun logo of anderzijds. Dit kan bij ons dan ook zeker. We hebben enerzijds de keuze om flexo te bedrukken en aan de andere in zeer kleine series de keuze om de dozen te laten printen. Het voordeel hiermee is dat zowel voor een klein bedrijf als een groot bedrijf wij kunnen voorzien van de wensen van bedrukking.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande ook interesse in een bedrukte postdoos op maat of een doos op maat voor het verzenden van uw producten. Neem dan vandaag nog contact op met onze collega’s via info@123kartonnendozen.nl of telefonisch via 070-7521702.

Heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

  Uw naam + bedrijfsnaam

  Uw emailadres

  Uw telefoonnummer
  Terugbelverzoek
  Onderwerp
  Uw bericht

  Heeft u een vraag of vragen?​​

  Wij staan u maar al te graag te woord. Vul het contactformulier in en u ontvangt spoedig een antwoord (wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur).