Filter

Kartonnen Dozen – Kokerdozen – Enkele Golf

Kokerdozen worden tegenwoordig steeds meer gebruikt. Deze dozen zijn ook veelzijdig inzetbaar, maar worden voornamelijk gebruikt voor het veilig verzenden van print- en drukwerk. In deze doos kunt u uw afbeeldingen goed beschermen tijdens het transporteren ervan. U moet de producten even oprollen, waardoor de inhoud net blijft en veilig bij de ontvanger aankomt. Doordat deze doos vierkant is, is deze extra makkelijk te vervoeren in plaats van een ronde verzendkoker. Deze dozen zullen namelijk niet zomaar wegrollen tijdens transport.

De Kokerdozen worden gemaakt van een 3mm enkel laags golfkarton, waardoor ze erg stevig zijn producten tot maximaal 10 kg kunnen dragen. Daarnaast zijn de dozen eenvoudig op te zetten. De dozen worden plat aan u geleverd wat verschillende voordelen heeft, zo kunt u ze makkelijk opbergen en blijven de transportkosten laag. De Kokerdozen uit ons aanbod hebben een zogenoemde Tearstrip, dit zorgt ervoor dat de doos hetzelfde sluit als een envelop. Het voordeel van een Tearstrip is dat er bij het sluiten van de doos geen verpakkingstapes gebruikt hoeven te worden.

Bij het inpakken van de doos tot 10 kg moet u wel rekening houden met de verpakkingsregels (verpakken, vullen en beschermen). Voor opvulmaterialen of bescherming hebben wij nog diverse artikelen. Daarnaast kunt u gemakkelijk contact opnemen met een van onze collega’s indien u vragen heeft. Wij kunnen ook altijd kijken of wij de doos voor u op maat kunnen maken, indien uw ideale afmeting er niet tussen zit.