Amerikaanse Vouwdoos

Amerikaanse Vouwdoos

De Amerikaanse vouwdoos (Fefco 201) is wereldwijd de kartonnen doos die het meest verkocht en gebruikt wordt. Deze variant wordt ook wel de standaarddoos in de verpakkingsindustrie genoemd. De kartonnen dozen worden zoveel gebruikt wereldwijd, omdat ze zeer multifunctioneel en handig zijn en daarnaast ook nog eens zeer voordelig! Wat wil je nog meer?

Een Amerikaanse vouwdoos kenmerkt zich door de kleppen aan de onder- en bovenkant die door middel van tape dichtgemaakt kunnen worden. Zeer eenvoudig en tijdbesparend en wederom een reden waarom het zich kenmerkt als een populaire kartonnen doos. De Amerikaanse vouwdozen zijn ook makkelijk op te vouwen waardoor er minder ruimte nodig is voor het verzenden en opslaan van de producten. De dozen worden op grote schaal geproduceerd waardoor ze voor een mooie prijs verkocht kunnen worden.

Omdat Amerikaanse vouwdozen op grote schaal gemaakt worden kunnen de dozen door de afnemer voordelig ingekocht worden. Dit kan gebeuren omdat de Amerikaanse vouwdozen een uiterst makkelijk en eenvoudig ontwerp is die makkelijk geproduceerd kunnen worden. Hoe hoger het aantal dozen wat ingekocht wordt hoe voordeliger de prijs voor u gemaakt kan worden. Dit wordt ook wel een “staffelkorting” genoemd.

Naast dat de Amerikaanse vouwdoos zeer kostefficiënt is, is deze variant ook zeer variabel. Hij kan in veel verschillende maten worden geproduceerd en met verschillende diktes qua karton en kleur. In ons assortiment zijn standaardmaten verkrijgbaar van de Amerikaanse vouwdoos enkelgolf en Amerikaanse vouwdoos dubbelgolf, daarnaast hebben wij ook nog de Amerikaanse Vouwdoos Wit.

Interesse in een andere maat? Het is altijd mogelijk de Amerikaanse vouwdoos op maat te laten maken.

Heeft u nog vragen? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op:

  Uw naam + bedrijfsnaam

  Uw emailadres

  Uw telefoonnummer

  Terugbelverzoek

  Onderwerp

  Uw bericht

  Heeft u een vraag of vragen?​​

  Wij staan u maar al te graag te woord. Vul het contactformulier in en u ontvangt spoedig een antwoord (wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur).