Doos op maat

Doos op maat

wij bieden een uitgebreid assortiment aan standaard kartonnen dozen welke eenvoudig zijn te bestellen. Echter soms is een standaard kartonnen doos niet de oplossing voor wat u wilt en en wenst voor uw producten.

Daarom bieden wij de mogelijkheid voor een doos op maat te bestellen. Een doos op maat zorgt er namelijk voor tijdens het verpakken er minder opgevuld hoeft te worden en dat u dan ook efficiƫnter verpakt. Tevens dus ook beter voor het milieu. Dozen op maat zijn ook gemakkelijk te bedrukken. De machine waarop de dozen geproduceerd worden heeft namelijk vaak de optie om te bedrukken.

Wilt u dan ook een kartonnen doos op maat laten maken. Wij bieden verschillende modellen kartonnen dozen. Amerikaanse vouwdozen op maat, Postpakketdozen op maat, maar ook wikkeldozen op maat laten maken. Feitelijk kunnen wij bijna ieder model doos op maat voor u maken en bedrukken en is dus bijna alles leverbaar.

Het begint met de juiste afmeting van de doos op maat. In de branche houden wij altijd de binnen afmetingen voor de doos op maat aan. Feitelijk is de uitwendige afmeting van uw product, de inwendige afmeting van de kartonnen dozen op maat met uiteraard een kleine toeslag voor het makkelijk erin en eruit halen van de producten. Voor het verpakken van uw producten is het immers fijn dat dit zo snel mogelijk gaat. Hoe minder toeslag op de afmetingen hoe beter de doos aansluit op het product. Dat neemt namelijk het voordeel mee dat de kans op breuk verkleind wordt, maar ook bespaart u op opvulmaterialen. Ook in gebruik is het wel fijn een kleine toeslag te nemen op het formaat, dan kan het product er eenvoudig in. Kartonnen dozen op maat zijn ook maatschappelijk verantwoord, u heeft namelijk minder golfkarton nodig en u bespaart opvulmaterialen die anders nodig zijn voor het verpakken van uw producten.

Hebben wij u interesse kunnen wekken en wilt u een golfkartonnen kartonnen doos op maat laten maken. Stop dan met zoeken en neem vandaag nog contact met ons op! Een doos op maat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Onze verpakkingsspecialisten helpen u graag met het maken van de juiste doos op maat zodat u goed kunt verpakken.

Nadat de juiste afmeting bepaalt is is het tijd om te denken aan de golfkarton kwaliteit. De kwaliteit van het golfkarton heeft vele verschillende afwegingen. Denk aan het gewicht van de producten, de hoeveelheid stapelingen die u maakt (dus draagvermogen onderste kartonnen doos), de lengte van het verzendproces, etc. Daarin onderscheiden we eigenlijk twee soorten golfkarton kwaliteiten. Enkelgolf karton en dubbelgolf karton. Wij bieden al die verschillende kartonkwaliteiten, dus hebben we voor iedere verpakking een oplossing leverbaar. Wij adviseren wel voor uw dozen op maat even onze collega`s te raadplegen. Er zijn namelijk vele verschillende factoren en voordelen ter bepaling van de juiste karton kwaliteit. Zo wordt natuurlijk dubbel golfkarton goed ingezet voor zware kwetsbare producten en enkel golfkarton voor lichtere en kleinere pakketten.

Wanneer wij dozen op maat voor u maken kan u ook kiezen voor een bedrukking. Bedrukte dozen op maat in bijvoorbeeld flexodruk hoeft in prijs niet heel veel duurder te zijn.

Kartonnen doos op maat word in kleine series gemaakt op een boxmaker. Dit is een kleine machine waarop eenvoudig kleine series kartonnen dozen op maat worden gemaakt. Deze boxmaker machine vul je eenvoudig een doos maat in en de machine gaat aan de slag. Veel kleine oplages dozen op maat kunnen met een printer ook bedrukt worden in een secundair proces. Wilt u een bedrukte golfkartonnen doos op maat dan kunnen wij dat dus ook. Heeft u een vraag daarover, vul dan het contactformulier en we helpen u met de benodigde oplossing. Ook de optie voor een geheel bedrukte doos of een doos bedrukken met logo is geen probleem bij ons.

contact

contactgegevens

Wij zijn maandag t/m vijdag geopend van 09:00 tot 17:00Inschrijven nieuwsbrief

contactformulier


Heeft u vragen of opmerkingen? Vul onderstaande formulier in.