Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Verzendzakken (recycle)

Terug


Verzendzakken (recycle).

Verstuur kleding, accessoires en andere lichte producten veilig en voordelig in een witte kledingzak. De zak is voor 80% gemaakt van gerecycled consumentenafval. Iedere verzendzak bevat de tekst 'rethink, reduce, reuse and recycle'. Daarnaast staat erop uitgelegd dat de zak is gemaakt van gerecyclede materialen. De zak is een goede keus voor bedrijven die kleidng verzenden; elke zak is voorzien van een unieke barcode en op deze manier ideaal om te schannen en prijs- en voorraadinformatie hier aan te koppelen.