Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Verzendzakken (papier)

Terug


Verzendzakken (papier).

Verzendzakken worden veel ingezet voor het versturen van veelal niet kwetsbare producten. Waarbij vanuit de basis altijd een plastic variant werd ingezet. Hebben wij bij 123kartonnendozen een stevig en milieuvriendelijk alternatief, namelijk de kraftpapier verzendzakken van 135grams Kraft recycling kwaliteit.
De zakken zijn uitgevoerd met een zelfklevende sluiting en een dubbele strip die fungeert als retourfunctie wanneer uw klant het pakket wilt terug sturen. de papieren verzendzakken zijn van bruin papier en zijn verpakt per omdoos van 100 stuks.