Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Verzendzakken (kunststof)

Terug
Verzendzakken (kunststof).

Kledingzakken zijn grote zakken met een standaard afmeting voor een opgevouwen trui of overhemd. De zak biedt door de flexibiliteit ook de mogelijkheid om kleinere kledingstukken gemakkelijk en eenvoudig in te pakken.

De zakken zijn van een nietdoorzichtig materiaal zodoende kan je niet zien wat er aan de binnenkant zit, wat de mogelijkheid tot diefstal enigzins verkleint.
Daarnaast bezit de kledingzak over een gemakkelijk te sluiten tearstrip, wanneer deze opengemaakt is het lastig tot niet mogelijk deze weer te sluiten zodat u en uw klant er zeker van zijn dat het pakket wel of niet is opgemaakt tijdens het transport.