Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Transportbakken

Terug

Transportbakken.

De kunststof transportbakken zijn door de manier waarop ze gemaakt zijn uitermate geschikt om zware producten in te vervoeren. De bakken zijn voorzien van handgrepen en kunnen daarom gemakkelijk worden opgetild en opgestapeld. Er zijn veel verschillende maten beschikbaar, alle maten kunnen eindeloos worden gecombineerd en opgestapeld. Er moet wel rekening mee worden gehouden dat het gesloten handgrepen zijn maar hierdoor zijn de bakken symmetrisch afgesloten en kan er geen viezigheid in komen.