Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Monster enveloppen

Terug


Monster enveloppen.

Wij bieden verschillende zeer courante afmetingen in monster enveloppen, daarin A4 en A5 makkelijk inzetbaar voor de meeste pakketten en producten.
Afhankelijk wat u wilt bieden wij deze monster enveloppen in kleuren als Wit, Creme en Kraft. Het handige van deze blokbodem enveloppen is dat u slechts het product er in hoeft te doen en de sluiting los te trekken en het pakket is klaar voor verzending.

De materiaal kwaliteit verschilt van 150 grams tot 170 grams m2 dikte, daarin een 170 grams in te zetten bij de zwaardere pakketten.
Ook zijn de enveloppen voorzien van een zogenaamde inslag aan de zijkant zodat u ook grotere pakketten met de monster enveloppen kunt versturen.

Voor pakketten tot 2,5 kilo is dit het alternatief voor een brievenbusdoos of andere kartonnen doos.