Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Luchtkussenfolie zakken

Terug


Luchtkussenfolie zakken.

Luchtkussenfolie zakken zijn bijna identiek aan de de Enveloppen, het verschil zit hem in dat deze zakken geen witte buitenkant hebben maar echt alleen een zak van noppenfolie is.
Daarin maakt het dat deze luchtkussenfoliezakken minder tot niet geschikt zijn voor het verzenden van pakketten maar juist een zeer voordelig alternatief zijn voor het individueel verpakken van producten in een pakket.

Deze zakken zijn daarin een zeer goed alternatief voor de luchtkussenfolie op rol. U hoeft tenslotte niet meer zelf een product in te rollen materiaal af te snijden en te omwikkelen.
Dit kan u tijdens uw inpakproces zeer veel tijd schelen en biedt daarin dus ook extra gemak. Ook passen bijna alle afmetingen die wij aanbieden eenvoudig door de brievenbus wat u transportkosten scheelt.