Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Kartonnen kokers

Terug


Kartonnen kokers.

Kartonnen kokers zijn bij uitstek geschikt voor het verzenden van posters of andere lange voorwerpen als paraplu`s, noem het op.
De kartonnen kokers worden vaak ingezet wanneer het product erg kwetsbaar is en een beduidend goede en sterke verpakking nodig heeft.

De kartonnen koker bestaat uit een diagonaal gewikkelde kartonlaag die van super sterk materiaal is, daarin bezitten de kartonnen kokers ten alle tijde doppen voor beide uiteinden om er voor te zorgen dat de producten er niet zo maar uit kunnen vallen.
De doppen zijn standaard meegeleverd bij bestelling.