Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Verpakkingstapes

Terug


Verpakkingstape.

Welk soort verpakkingstape u wilt en gebruikt hang natuurlijk samen met het gewenste doel en functies die u van de tape verwacht. Om u te helpen om te herkennen welke tape u nu gebruikt hebben wij een kleine zelftest video gemaakt waarop u kan testen welke kwaliteit u nu heeft. Tape Zelftest  Als u de kwaliteit van de huidige tape weet kunt u zelf kiezen welke kwaliteit u wilt inzetten. Wij bieden een uitgebreid assortiment van PVC en PP tapes met de verschillende kleuren als wit, transparant of bruin. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw tape te laten bedrukken op www.123bedruktetape.nl kunt u daar alles over lezen inclusief de tarieven.

Mocht u vragen hebben dan staan wij graag voor u klaar.