Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Gevaren etiketten

Terug


Gevaren etiketten.

Als er breekbare producten worden verzonden is het erg belangrijk dat deze heel op locatie aankomen. Dit kan gebeuren doormiddel van de juiste verpakking met opvulmateriaal en kartonnen dozen maar er is ook extra voorzichtigheid geboden bij het vervoeren van de doos. Voor deze extra voorzichtigheid kan er gebruik gemaakt worden van gevaren etiketten.

De etiketten kunnen op de kartonnen doos worden geplakt zodat het duidelijk is dat er breekbare producten worden vervoerd. De etiketten zijn van een opvallende kleur met een duidelijke tekst breekbaar, glas of opvallende pijlen.