Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Waarschuwingstape

Waarschuwingstape

Soms worden er per pakketdienst ook breekbare producten verzonden. Daarom is het natuurlijk extra belangrijk dat het goed aangegeven wordt wanneer er zich breekbare producten in de kartonnen doos bevinden. Op deze manier is er duidelijk voor het transportbedrijf dat er voorzichtig om moet worden gegaan met de kartonnen doos.
De oranje breekbaar/fragile tape heeft een opvallende oranje kleur met zwarte letters die aangeven dat het product breekbaar / fragile is. De tape is per 6 rollen verkrijgbaar in de breedte afmetingen van 25mm en 50mm. De tape plakt zeer goed en is van een goede kwaliteit zodat de tape lang mooi blijft.