Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Verpakkingstape

Verpakkingstape

Afhankelijk van het materiaal waar de producten in verzonden worden zal er altijd een verpakkingstape zijn die hier perfect bij past. Sommige type tapes plakken beter op selecte ondergronden. Om u te helpen en duidelijk te maken hoe de beste keus gemaakt kan worden voor uw tape hebben wij een zelftest gecreëerd. Op dit filmpje is ook te zien welke tape u al heeft en hoe u kunt zien hoe deze tape heet.

In de webshop van 123Kartonnen Dozen worden drie verschillende soorten tape verkocht: PVC tape, PP acryl en budget PP tape. Daarnaast is er de optie om een pakketdeal te kopen met tape én een tape dispenser. De PVC tape is de tape soort die het meest verkocht wordt en is vrijwel in ieder magazijn of inpak centrum te vinden. De kenmerken van PVC tape zijn de stevigheid, dat het niet snel scheurt en ook de hoge kwaliteit. Daarnaast is de tape ook uitermate geschikt wanneer er een pakket over de hele wereld wordt verzonden, de tape zal altijd stevig blijven zitten. Wanneer er zware pakketten worden verzonden van maximaal 30 KG zal de tijd ten alle tijden stevig op zijn plaats blijven zitten. PVC tape is niet alleen geschikt voor kartonnen dozen, het kan op bijna alle oppervlaktes gebruikt worden!

Daarnaast de optie PP Acryl tape, deze variant is wat goedkoper dan PVC tape en is uitstekend te gebruiken op oppervlaktes gemaakt van kunststof. Het verschil zit hem in de lijm laag van de tape, deze is gemaakt van een acrylaar belijming en daarom meer milieubewust dan de PVC tape. Een ander voordeel van de PP Acryl tape is dat deze nadat hij eenmaal gehecht is aan de oppervlakte zich alleen maar beter zal gaan hechten. Zogezegd: de eerste hechting is gemiddeld en neemt daarna alleen maar toe.

Tot slot de budget PP budget tape, deze tape wordt ook wel PP Hotmelt tape genoemd. Het is eigenlijk de instapper van de tapes en heeft een goede onmiddellijke kleefkracht. Het nadeel bij het gebruiken van de tape is dat het veel geluid maakt bij het afrollen, daarom wordt er ook aangeraden om een noise reduceer te gebruiken bij deze tape. De prijs / kwaliteit verhouding is zeer goed en een mooie instapper om te beginnen qua tape.

Twijfelt u welke tape voor u het beste is? Kijk gerust onze video of ons team staat graag voor u klaar met het juiste advies!