Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Schuimkorrels Flopak

Schuimkorrels Flopak

Past het product wat u wilt verzenden niet goed in de kartonnen doos en is er ruime over? Dan is Flopak de perfecte oplossing! Flopak zijn stukjes opvulmateriaal gemaakt van polystyreen waar de producten die verzonden moeten worden als het ware in geplaatst kunnen worden.  Flopak kan gebruikt worden voor elke verpakking omdat het doormiddel van de kleine stukjes zo makkelijk opgevuld kan worden.  Het is een goede optie voor het beschermen van de producten tijdens het transport.

Er zijn verschillende soorten Flopak, geschikt voor het verzenden van producten van verschillende gewichten. Er is een optie met open schuimkorrels, deze optie is geschikt voor het verzenden van lichtere producten. Daarnaast is er de optie om gebruik te maken van gesloten schuimkorrels, deze zijn geschikt voor het verzenden van zwaardere producten.  Ook is er de optie om te kiezen voor een groene of een witte variant.

De Flopak schuimkorrels zijn te bestellen bij 123Kartonnen Dozen in zakken van 150 en 500 liter. Heeft u behoefte aan ander opvulmateriaal wat beter bij de producten past? Kijk dan ook eens bij onze andere opvulmaterialen.