Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Luchtkussenzakjes

Luchtkussenzakjes

Luchtkussenzakjes zijn als het ware plastic zakjes die gevuld zijn met lucht die gebruikt worden voor het bufferen van producten in een kartonnen doos. Het is ook handig om deze te gebruiken voor het opvullen van grote ruimtes omdat de zakjes redelijk groot zijn. De luchtkussenzakjes hebben een vaste vorm en daarom is het lastig deze te gebruiken voor het opvullen van kleine ruimtes of kleine kartonnen doosjes. De luchtkussenzakjes kunnen uiteraard ook beter niet gebruikt worden bij producten met scherpe randjes, dan bestaat er de kans dat ze lek geprikt kunnen worden.

De zakjes zijn gemaakt van een stevig plastic, vaak LDPE plastic (kunststof), het is een dun plastic maar toch behoudt het zijn stevigheid.  Bij 123Kartonnen Dozen zijn de luchtkussenzakjes  verkrijgbaar in een opgeblazen vorm, 315 stuks in het totaal. De afmetingen van de opgeblazen luchtkussenzakjes zijn 200 x 130 mm.