Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Luchtkussen enveloppen

Luchtkussenenveloppen

Luchtkussenenveloppen zijn perfect voor het verzenden van kleine en niet breekbare producten die door de brievenbus passen. De enveloppen kunnen heel makkelijk worden gesloten door de zelfplakkende strip op de envelop. De enveloppen worden voornamelijk gebruikt voor het verzenden van kleding, de kleding blijft op deze manier netjes en komt perfect aan op locatie.

Het gebruiken van luchtkussenenveloppen heeft veel voordelen! Doordat de envelop door de brievenbus past scheelt dat veel verzendkosten in vergelijking met een kartonnen doos. Ook is het erg veilig om producten met een luchtkussenenvelop te verzenden, door de noppenfolie aan de binnenkant van de envelop zijn de producten goed beschermd. Een ander bijkomend voordeel is dat de enveloppen niet slecht zijn voor het milieu. Het plastic kan makkelijk gescheiden worden van de buitenkant van de envelop en op deze manier gescheiden worden gerecycled.

In het assortiment van 123Kartonnen dozen zijn 10 verschillende modellen van de luchtkussen enveloppen verkrijgbaar, van grote enveloppen tot kleinere enveloppen.  De enveloppen zijn enkel in dozen verkrijgbaar per 200, 100 of 50 stuks. Mocht u heel veel enveloppen nodig hebben kunnen wij altijd een mooie aanbieding voor u maken!

Tevens hebben wij ook een beknopt assortiment aan mail-lite enveloppen.