Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Bedrukte tape

Bedrukte tape

Bedrukte tape is een interessant onderdeel wat kan bijdragen aan de branding van een merk / bedrijf. Wanneer de kartonnen dozen niet bedrukt zijn is bedrukte tape een goede optie om de kartonnen doos toch de herkenning van een merk mee te geven. Het is natuurlijk erg belangrijk dat de kartonnen doos er verzorgd uitziet en dat de ontvangers van een pakket het merk onthouden en herkennen. De bedrukte tape kan het logo, of de naam van uw bedrijf weergeven en bijna alle kleuren zijn mogelijk.

De tape is in verschillende kwaliteiten verkrijgbaar, afhankelijk van uw eisen voor een tape. De meest gekozen bedrukte tape is PVC tape, daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om de tape in PP-hotmelt of PP-acryl tape te bestellen. Het verschil tussen de PVC en PP tape is de folie van het tape, de PVC tape heeft met een moeilijk woord een polyvinychloride folie en de PP tape een polypropyleen folie. De PVC tape is ook met een reden de meest gekozen tape, deze soort tape beschikt over kwalitatief de mooiste drukresultaten en daarnaast ook de beste plaklaag voor diverse ondergronden.

De hotmelt en acryl tape hebben natuurlijk een ander folie dan de PVC tape. De hotmelt tape is makkelijk afrolbaar en goed te gebruiken voor zowel zware als lichte pakketten. Het nadeel bij deze tape is dat hij veel geluid maakt bij het afrollen. De acryltape plakt in vergelijking met de hotmelt en PVC tape wat minder goed. Het voordeel is wel bij deze tape dat hij naarmate hij naarmate een langere tijd wel beter zal plakken op de ondergrond. De lijmlaag is op waterbasis wat weer een interessant onderdeel is voor de milieubewuste kiezer.

Tot slot de bedrukking van de tape, de tape kan bedrukt worden in 1, 2, 3, 4 of 5 kleuren. De laatste optie met 5 kleuren is recent toegevoegd om nog een mooier resultaat te creëren. Voor alle soorten tape zijn er verschillende afmetingen waarin de bedrukte tape besteld kan worden. Bij de kosten van de bedrukte tape is er altijd een franco levering in Nederland/België en een tape dispenser inbegrepen. De enige extra kosten die verbonden zijn aan het creëren van een exclusieve bedrukte tape is een cliche (een soort stempel). Dit is een eenmalige investering maar kan daarna eindeloos gebruikt worden.