Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Presswood pallets

Terug

Presswood pallet.

Exporteren zonder zorgen; de presswood pallets zijn tweemaal lichter dan een klassieke pallet. De lichtgewicht pallets schelen aanzienlijk op de transportkosten. De houtvezelpallets zijn heel efficiënt om in elkaar te stapelen en hierdoor nemen ze tot wel zeventig procent minder opslagruimte in. Deh houtvezelpallets zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten. De afmetingen van de pallets zijn goed op elkaar afgestemd en kunnen daarom ook gemakkelijk op elkaar gestapeld worden.