Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Toebehoren

Terug

Vultrechtersysteem.

Het handige vultrechtersysteem met flexibele uitloop kan gebruikt worden voor de schuimkorrels van Flopak. Doormiddel van het systeem is het mogelijk om zonder al te veel moeite en extra handelingen de schuimkorrels in de kartonnen dozen te gieten.

Het systeem is bedoelt om aan het plafond te hangen. De trechter wordt aan de zak met Flopak schuimkorrels bevestigd en op deze manier opgehangen. De kartonnen dozen kunnen onder het vultrechtersysteem heen gehaald worden en op deze manier worden gevuld.