Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Fillpak TT

Terug


Fillpak TT.

Opvullen met Fillpak TT papier gebeurt heel veel en dat ligt mede in dat het materiaal heel sterk is en direct in te zetten voor een goede verpakking. Fillpak TT in combinatie met de Fillpak TT manual dispenser nemen weinig plaats in.

Het opvulpapier om uw pakketten gemakkelijk in te pakken is de Fillpak TT, hierbij wordt er gebruikt gemaakt van een 50 of 70 grams papier materiaal, door er papieren proppen/strengen van te maken neemt het opvulpapier alsnog de vorm aan die u wilt. Deze manier van inpakken bufferen en wikkelen wordt veel ingezet bij allerhanden bedrijven. Het product is samen te bestellen met de Fillpak Manual dispenser. Dit eenvoudige systeem is handmatig maar zorgt dat er gelijk strengen/proppen opvulmateriaal gemaakt worden.

Het inpakpapier komt in een pak van 360 meter of 500 meter lang waar naar behoefte de gewenste hoeveelheid van af gesneden kan worden. Bekijk VIDEO