Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Verzenddozen

Verzenddozen

Verzenddozen zijn ideaal voor het verpakken van uw producten. Neem goedkope kartonnen verzenddozen voor uw bedrijf bij 123kartonnendozen.nl. Wij hebben de unieke aanbieding dat u bij ons direct een voordeligere prijs ontvangt voor uw verzenddozen. Bij andere krijgt u een staffel, echter bij ons direct de scherpste prijs voor ook een bundel verzenddozen. Geen grote afname van een specifieke verzenddoos bestellen om pas aan die topprijzen te komen.

Wij bieden een enorm assortiment van Postpakketdozen, Postdozen, vouwdozen, golfkarton Amerikaans verzenddozen van wel 250 verschillende maten aan kartonnen dozen uit voorraad. Ook een verzenddoos op maat als uw specifieke afmeting er niet tussen staat. Zowel verzenddozen als postdozen bestellen zonder dat er groter aantallen nodig zijn, maar hangt ook af van het aantal stuks. Eenvoudig een voordelig verpakken kan dus wel. Wij hebben ons assortiment met de grootste precisie samengesteld zodat het voor iedereen geschikt is voor de meest uiteenlopende pakketten te verpakken.

Zo hebben wij de dozen met autolock bodem, ofwel voor alle producten de geschikte doos en de juiste afmeting. Kartonnen dozen hoeven dan ook niet kostbaar te zijn maar eerder voordelig voor het versturen van al uw producten. Voordelig en direct uit voorraad leverbaar. Wij bieden bijna alle verzenddozen in het juiste materiaal golfkarton en de juiste binnenafmetingen. Wanneer uw maten er niet tussen mochten staan doe dan een verzoek dan helpen wij u bij verzenddozen op maat. Wij hebben naast het hetgeen wat wij direct in onze website aanbieden als verzenddozen ook meer alternatieve dozen autolock bodem, deze dozen zijn nog handiger en sluiten heel fijn. Ook kunnen wij u helpen bij specifieke maatwerkdozen bij bijzondere producten.

Wanneer u verzenddozen nodig heeft is de afmetingen heel belangrijk. En dan in het bijzonder de binnenafmeting en de dikte van karton. De kwaliteit van golfkarton bij een doos is een belangrijke keuze. Wij bieden bijna alles in kraftlijner karton. Dit is net steviger dan testlijner golfkarton. Ook kunnen wij speciale dingen voor u als klant op maat maken, daarin lagen papier sterker uitvoeren in de kartonkwaliteit. Helemaal bij Amerikaanse vouwdozen is de keuze enorm in de reeks standaard karton kwaliteiten. Wij hebben ook verschillende dingen zoals een bedrukking waarbij u de dozen verder kunnen bestellen met logo. Al met al hebben wij enorm veel dozen voorraad. Bij voor alles wat u wilt verzenden een geschikte doos. Mocht er alsnog een maat zijn die wij niet in gebruik hebben dan helpen wij u graag. Vanaf een aantal van 10 stuks verzenddozen al compleet op formaat gemaakt.

Let wel goed op dat bij het verzenden van uw producten dat u wel de juist kartonkwaliteit selecteert voor uw verzenddozen. Wij hebben in het assortiment onderscheid gemaakt tussen enkelgolf en dubbelgolf karton kwaliteit gemaakt en bruine golf kartonnen dozen en witte golf kartonnen dozen. bij Verzenddozen op maat hebben wij heel veel meer vragen te stellen over welke karton kwaliteit u nodig heeft. Daar moet u denken aan verzenden binnen Nederland of welke producten u verzend (kwetsbaar)? Of hoe hoog gaat u stappelen van de verzenddozen.

Zijn de producten die u gaat verzenden lang of wellicht heel klein, zijn de producten heel licht. Of wellicht gaat u de verzenddoos gebruiken voor een internationale zending. Heeft u veel producten in te pakken en moet het eenvoudig te sluiten middels een autolock bodem. Al met al zijn er veel keuze te maken en meerdere factoren om tot een geheel te komen aan de juiste karton kwaliteit. en het juiste model kartonnen dozen. Al die aspecten nemen we graag met u door, zodoende kunnen wij de juiste kartonnen dozen leveren met een razend snelle levertijd.

Wij denken dan ook graag mee bij alle keuzes en juiste gegevens te maken voor de verzenddoos. Daarin is het belangrijk dat wanneer u meer informatie geeft over de specificaties van de verzenddoos en postdozen en alle bijkomende dingen wij u ook beter kunnen adviseren. Wanneer u groter aantallen nodig heeft is vaak sowieso al veel interessanter verzenddozen op maat te bestellen. Direct vanuit de fabriek is namelijk voordeliger omdat een dubbele zending/transport ontbreekt. Dit kan de prijs vaak ook gedeeltelijk drukken.

Ook hebben wij nog veel meer zaken die wij mee kunnen nemen wanneer u een verzenddoos op maat neemt. Sowieso de samenstelling van karton, en de karton afmetingen. Neemt u een kraft buitenlijner of een test buitenlijner, het verschil hier is dat een kraft buitenlijner in een lichter grammage van sterkere samenstelling karton is. Kraft heeft een langer vezel en is een sterker materiaal karton. Daarin is kraft karton op moment van schrijven (en bijna altijd) duurder dan testlijner papier (recycled papier). De keuze kan zelfs zijn dat u aan de binnenzijde van de verzenddoos een kraftlijner papier inzet. Deze specifieke samenstellingen zorgen voor de optimale verzenddoos.

*Autolock dozen zijn verzenddozen die een bodem hebben die makkelijk opgezet zijn en snel sluiten, ze werken met een driepuntsverlijmde bodem die met een kliksysteem op te zetten zijn. Dit scheelt veel tijd tijdens het verpakken van uw producten. Met name interessant als u veel pakketten te versturen heeft.
*Palletdozen zijn verzenddozen die gemaakt zijn voor het versturen van palletzendingen. Deze grote dozen passen precies op een pallet, waardoor de zending niet uitsteekt en de kans op schade verkleind wordt. Deze grote verzenddozen worden vaak ingezet bij internationale zendingen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het bestellen van de juiste verzenddozen, ons team staat natuurlijk graag voor u klaar. Ook voor de bepaling van het model of de karton kwaliteit.