Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Postpakketdoos

Pospakketdozen

Postpakketdozen zijn stansdozen die gemaakt worden doormiddel van een stansmachine. De Fefco naam voor de postpakketdoos is de Fefco 427, ideaal aan de kartonnen doos is dat er geen tape of plakband nodig is om de doos te sluiten. Doormiddel van een klep aan de voorzijde kan de postpakketdoos makkelijk in elkaar gezet worden.

Alle varianten van de postpakketdoos in het assortiment van 123Kartonnen Dozen zijn verkrijgbaar in een witte kleur. Mochten ze op maat gemaakt worden is het natuurlijk ook nog mogelijk deze in een bruine kleur te laten maken. De postpakketdozen zijn gemaakt van 2mm of 3mm enkelgolf karton en zijn daarom niet geschikt voor het verzenden van hele zware producten, maximaal 10 kg. Is er toch interesse in het versturen van een zwaarder product kan er beter gebruik gemaakt worden van een Amerikaanse vouwdoos (Fefco 201).  De postpakketdozen zijn een perfecte keus voor het verzenden van producten die bij een webshop worden besteld.