Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Kokerdoos

Kokerdoos / Kokerdozen

Soms worden er producten verzonden die niet goed in een vierkante kartonnen doos passen, denk bijvoorbeeld aan een opgerolde poster, paraplu of TL buis. Voor deze producten is een kokerdoos perfect! Sinds er bij een aantal expediteurs het koker+ percentage is ingevoerd kan er ook aanzienlijk bezuinigd worden op de kosten van verzending voor kokerdozen. Er zijn drie standaard koperdozen die worden aangeboden in het assortiment van 123Kartonnen Dozen:
- 108 x 108 x 610 mm
- 108 x 108 x 860 mm
- 108 x 108 x 430 mm

Mocht hier niet de juiste afmetingen bij zitten kunt u natuurlijk ook altijd een kokerdoos op maat laten maken voor de perfecte afmetingen. De prijzen zullen hier wel wat hoger zijn.

De standaard kokerdozen in het assortiment van 123Kartonnen Dozen zijn gemaakt van 3mm enkelgolf karton en zijn geschikt voor producten van maximaal 10 kg. Een handige toevoeging aan de kartonnen dozen is dat ze bezitten over een tearstrip, op deze manier kan de kartonnen koperdoos als een soort envelop gemakkelijk dichtgeplakt kan worden. De standaard dozen zijn enkel in bruin karton verkrijgbaar, mocht er toch behoefte zijn aan wit karton wordt er wederom aangeraden om de doos op maat te laten maken. De kokerdozen zijn per bundel van 10 stuks verkrijgbaar.
Ook wanneer een kokerdoos langer moet zijn dan de standaard kokerdozen beschikbaar kunt u een offerte opvragen.