Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Grote kartonnen dozen

Grote Kartonnen dozen op maat

Grote kartonnen dozen zijn een relatief begrip, voor iedereen is het natuurlijk heel persoonlijk wat grote kartonnen dozen zijn. Vaak zijn er niet hele grote kartonnen nodig maar bij het verpakken van witgoed, meubels of stalen producten is dit natuurlijk anders. Voor het maken van een grote kartonnen doos is ook een heel ander productie proces vereist, waar kleine dozen gemakkelijk op een inlijner machine gemaakt kunnen worden is er bij grote dozen vaak een ander verlijmingsproces nodig.

Bij grote kartonnen dozen wordt ook gebruik gemaakt van een hele andere kwaliteit dan bij kleinere kartonnen dozen. De dikste kwaliteit bij kleinere kartonnen dozen is 7mm dubbelgolf en bij grotere dozen loopt dit al gauw op tot een trippel golfkwaliteit van 15 mm. In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van een 10 mm dikte, deze kwaliteit heet ook wel AA kwaliteit. Naast de kartondikte is de hechting van het karton ook extra stevig, vaak worden hele grote kartonnen dozen gelijmd en ook nog getaped.

Er zijn natuurlijk een aantal hele grote kartonnen dozen uit voorraad maar vaak worden de grote kartonnen dozen op maat gemaakt. Wanneer er hele zware producten in een kartonnen doos moeten worden vervoerd is het ook mogelijk om de kartonnen dozen af te werken met houten kopdelen of andere componenten voor extra stevigheid.

Wanneer er behoefte is aan een extra stevige kartonnen doos op maat kan deze helemaal op maat voor u gemaakt worden met een juiste dikte. Als de grote kartonnen doos op maat wordt besteld moet er rekening worden gehouden met een aantal factoren: Als de dozen op een pallet worden gebruikt is het belangrijk om erover na te denken wat de stapelhoogte op de pallet wordt en natuurlijk is het gewicht van de inhoud ook erg belangrijk. Tot slot moet er rekening worden gehouden met de lente van de doos en de vochtigheid van de omgeving, wanneer het vochtig is moet de kwaliteit van het karton steviger zijn omdat het anders snel zwak kan worden.

Vanaf 1000 stuks is het mogelijk om een offerte voor u te maken, mocht u interesse hebben in een grote kartonnen doos die ook nog eens bedrukt wordt is dit ook mogelijk.

Het team van 123Kartonnen Dozen denkt graag met u mee qua beste prijs/kwaliteit verhouding, veel is mogelijk en met alle verstand van de markt en ervaring kijken we graag samen met u voor de beste optie.