Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Autolock speedbox

Autolock Speedbox

De autolock speedbox is perfect voor wanneer er in een korte tijd veel producten verpakt moeten worden, het wordt ook wel de nieuwe manier van verpakken genoemd. De kartonnen doos kenmerkt zich door de plakstrip en de autolock bodem waardoor de doos zeer snel in elkaar gezet kan worden.

Wanneer de doos in elkaar wordt gezet schiet de onderkant meteen in elkaar, dit scheelt wederom een handeling en daardoor weer tijd! Doordat de onderkant van de doos bestaat uit een doorlopende bodemplaat is deze ook nog eens extra stevig. Ook bezit de doos ook over een perforatie aan de zijkant waardoor de doos gemakkelijk geopend kan worden. In het assortiment van 123Kartonnen Dozen is een bruine variant van de autolock speedbox verkrijgbaar, wanneer er een behoefte is aan een witte kleur kan de autolock speedbox ook speciaal op maat met een witte kleur karton worden geproduceerd. Er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar van de autolock speedbox, van hele kleine varianten tot iets groter. Er zijn geen hele grote varianten van de autlock speedbox beschikbaar omdat de doos niet geschikt is voor het verzenden van zware / grote producten.

Nog even alle voordelen op een rijtje:
- Makkelijk en snel in elkaar te zetten
- Geen tape nodig door de plakstrip bij de kartonnen doos
- Gemakkelijk te openen door de perforatie aan de zijkant
- Veel stevigheid door de doorlopende bodemplaat
- Direct uit voorraad verkrijgbaar in verschillende afmetingen