Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Amerikaanse vouwdoos

Amerikaanse vouwdoos.
De Amerikaanse vouwdoos (Fefco 201) is wereldwijd de kartonnen doos die het meest verkocht en gebruikt wordt. Deze variant wordt ook wel de standaarddoos in de verpakkingsindustrie genoemd. De kartonnen dozen worden zoveel gebruikt wereldwijd omdat ze zeer multifunctioneel en handig zijn, en daarnaast ook nog eens zeer voordelig! Wat wil je nog meer?

Een Amerikaanse vouwdoos kenmerkt zich door de kleppen aan de onder en bovenkant die doormiddel van tape dichtgemaakt kunnen worden. Zeer eenvoudig en tijdbesparend en wederom een reden waarom het zich kenmerkt als een populaire kartonnen doos. De Amerikaanse vouwdozen zijn ook makkelijk op te vouwen waardoor er minder ruimte nodig is voor het verzenden en opslaan van de producten. De dozen worden op grote schaal geproduceerd waardoor ze voor een mooie prijs verkocht kunnen worden.

Omdat Amerikaanse vouwdozen op grote schaal gemaakt worden kunnen de dozen door de afnemer voordelig ingekocht worden. Dit kan gebeuren omdat de Amerikaanse vouwdozen een uiterst makkelijk en eenvoudig ontwerp is die makkelijk geproduceerd kunnen worden. Hoe hoger het aantal dozen wat ingekocht wordt hoe voordeliger de prijs voor u gemaakt kan worden. Dit wordt ook wel een “staffelkorting” genoemd.

Naast dat de Amerikaanse vouwdoos zeer kosten efficiënt is, is deze variant ook zeer variabel Hij kan in veel verschillende maten worden geproduceerd en met verschillende diktes qua karton en kleur. In het voorraad assortiment van 123Kartonnen Dozen zijn standaardmaten verkrijgbaar in Amerikaanse vouwdoos enkelgolf en Amerikaanse vouwdoos dubbelgolf en ook nog in een witte kleur. Interesse in een andere maat? Het is altijd mogelijk de Amerikaanse vouwdoos ook op maat te laten maken.