Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Verhuisdozen

Terug


Kartonnen Dozen - Verhuisdozen - Enkele  en Dubbele Golf

Verhuisdozen wie kent ze niet? Voor het verhuizen zijn verhuisdozen een niet te missen onderdeel voor een geslaagde verhuizing. Nu zijn er verschillende kwaliteiten in de markt te verkrijgen met elk zijn eigen eigenschappen.
Zo bieden wij 2 varianten aan waaronder een Enkel golkartonnen verhuisdoos en een dubbelgolf kartonnen verhuisdoos.

De verschillende kwaliteiten zitten hem in hoe zwaar u gaat inpakken maar ook of u de dozen daarna gaat opslaan, Gaat u de dozen daarna opslaan dan is het handig een dubbelgolf kartonnen verhuisdoos te nemen. Deze zijn qua constructie een stuk sterker en zullen ook bij het opstapelen beter intact blijven.

Bent u een verhuisbedrijf dan bieden wij ook ruime mogelijkheden voor grote series bedrukte verhuisdozen. Mocht u interesse hebben dan helpen wij u graag en vragen wij u contact op te nemen voor een aanbieding op maat.