Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Postpakketdozen

Terug


Kartonnen Dozen - Postpakketdozen - Fefco 427 - Enkele Golf WIT

Postpakketdozen, Fefco 427,  zijn gemakkelijke postdozen die zonder behulp van tape of plakband in elkaar gevouwen kunnen worden. De dozen zijn enkel in het wit verkrijgbaar, mocht er interesse zijn in een bruine versie van de postpakketdoos dan kan deze ook op maat worden gemaakt

Alle maten van de postdozen zijn uitgevoerd in een enkelgolf van 2 of 3 mm. Omdat alle dozen uitgevoerd zijn in een enkele golf wordt het aangeraden de dozen met maximaal 10 kg te belasten. Voor zwaardere belasting is de doos eigenljk niet geschikt en kan er beter een ander model worden ingezet.

Wanneer de afmeting van uw Postpakketdoos er niet bij staat dan kunnen wij ook altijd een Fefco 427 postpakketdoos op maat voor u maken.