Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Magazijndozen

Terug


Kartonnen Dozen - Magazijn verzenddozen met insteekklep - Fefco 421 - Enkele Golf

Magazijndozen zijn enkel gemaakt van 2 of 3 mm enkelgolf karton. Bij bestelling van de dozen worden ze plano (plat) aangeleverd en kunnen gemakkelijk zonder tape en plakband in elkaar gezet worden. Aan de voorkant van de magazijndoos is een lipje te vinden waardoor de doos gemakkelijk te openen is. Omdat de doos enkele golf kwaliteit is kan de doos tot maximaal 10 kilo belast worden.

De magazijn verzenddozen zijn uitgevoerd in enkel een bruine kleur en ook zijn de dozen te bestellen volgens de aangegeven verpakkingseenheid van 25 of 50 stuks.

Mocht de juiste maat magzijndoos niet tussen het assortiment staan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een magazijndoos op maat te laten maken. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.