Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Kokerdozen

Terug


Kartonnen Dozen - Kokerdozen - Enkele Golf

Kokerdozen worden tegenwoordig steeds meer gebruikt. Sinds de invoering van het koker + percentage bij verschillende expediteurs kan deze doos aanzienlijke kosten besparen. De standaard kokerdozen die wij aanbieden zijn van het merk Colompack en hebben een zogenaamde Tearstrip waardoor u de sluit net als een envelop. De doos is voorzien van een sterke 3mm enkellaags golfkarton kwaliteit. Juist wanneer u lange tot zeer lange objecten wilt gaan versturen is deze doos bij uitstek geschikt. De dozen worden standaard geleverd in bruin golfkarton. Voor de aangeboden variant is ook geen tape nodig om de doos te sluiten.

Deze dozen zijn van 3mm enkellaags golfkarton wat de dozen geschikt maakt voor producten met een maximaal gewicht tot 10kg. Ook hier is van belang dat u dan ook de verpakkingsregels (verpakken, vullen en beschermen) goed in de gaten houdt.

Mocht in ons overzicht afmeting Kartonnen doos er niet bij staan dan kunnen wij voor u ook een aangepaste Kokerdoos op maat Fefco 201 maken