Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Kartonnen platen

Terug


Kartonnen Dozen - Kartonnen Platen - Fefco 110 - Enkele golf

Onze golfkartonnen platen worden veelal ingezet voor het opstapelen van pallets, doordat onze klanten er een kartonnen plaat tussen doen wordt de opgestapelde pallet een steviger geheel en zal minder snel schuiven tijdens het transport
De platen die wij bieden zijn gemaakt van een enkel golfkarton kwaliteit.

Wij bieden hierin 2 varianten, zowel de afmeting voor een europallet (1200 x 800mm) als de afmeting voor de blokpallet (1200 x 1000mm).
Ook worden golfkartonnen platen veel ingezet voor bescherming dat de producten de pallet niet raken als op de top om te beschermen tegen regen en stof.

Heeft u behoefte naar een specifieke afmeting kartonnen platen anders dan de Palletafmetingen dan kan dat ook, wij kunnen voor u ook een kartonnen plaat op maat maken