Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Boekverpakking

TerugBoekverpakking - bruin

Deze stevige verzendverpakking is een goede keus voor het verzenden van boeken, folders, kalenders en andere platte producten. Op deze manier komen ze in een goede staat aan bij de ontvanger. De verpakking is speciaal gemaakt voor platte voorwerpen en geheel gemaakt van golfkarton. Items die verzonden worden kunnen als het ware ingewikkeld worden door de doos en zijn op deze manier helemaal rondom beschermd. De doos is tevens voorzien van een zelfklevende afsluitstrip en daarom is er ook geen tape nodig om de doos te sluiten. Wanneer de doos is geleverd word kan hij gemakkelijk open gemaakt worden doormiddel van de afscheurstrip.