Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Bloemendozen / Plantendozen

Terug
In de bloemen en plantensector worden bij uitstek veel dozen gebruikt. Daarin maken we onderscheid tussen Bloemendozen en Plantendozen.
Voor de plantensector wordt dan ook veelal EURO dozen ingezet en kennen we het fenomeen AQUAdozen / waterdozen voor de bloemensector. Dit is uiteraard geen vast element, maar een vaak gezien iets in de kartonnen dozen die gebruikt worden. In de sector hebben EUROdozen, bloemendoos deze naam omdat ze verschillend EUROmodulair zijn.
Dit betekent dat ze vast op een 120 x80 oppervlak passen. EUROdozen ¼ van een pallet en Halve EUROdozen 1/8ste van een pallet.

Aan de andere kant hebben we de bloemendoos “aquadozen”. Deze zijn wederom op een Euro modulaire wijze opgebouwd voor efficiënte verzending.

Staan de bloemendozen er niet bij die u zoekt? Neem dan graag contact op. Let op deze categorie werkt met UITwendige afmetingen!