Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Autolock Speedboxen

Terug
Speedbox met autolockbodem
Kartonnen dozen komen in vele verschillende vormen en een nieuwe variant van verpakken is de Speedbox met Autolockbodem en plakstrip. Deze doos kenmerkt zich door de autolockbodem waardoor je de kartonnen doos razendsnel kan opzetten.  Tevens bezit deze doos over een plakstrip waardoor het gebruik van tape overbodig is geworden.
Ook voor de ontvanger is dit een erg fijne doos om te ontvangen, de doos bezit namelijk over een perforatie om de doos gemakkelijk open te scheuren. De doos kan na gebruik door de autolockbodem gemakkelijk weer kleingemaakt worden en bij het afval.