Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Amerikaanse Vouwdoos WIT

Terug


Kartonnen Dozen - Amerikaanse Vouwdoos - Fefco 201 - Enkele Golf Wit

De Amerikaanse vouwdoos in het wit wordt ook ruim aangeboden, de witte Amerikaanse vouwdoos is alleen maar verkrijgbaar in een enkel golf variant. Om deze reden kan de witte Amerikaanse vouwdoos ook enkel gebruikt worden voor lichtere verpakkingsdoeleinden. Enkel golf kartonnen dozen kunnen enkel gebruikt worden voor pakketten van een maximum gewicht rond de 10 kilo.

Zit de juiste maat voor u er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van 123Kartonnen Dozen. Er zijn genoeg mogelijkheden om een Amerikaanse vouwdoos voor u op maat te maken.