Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Amerikaanse Vouwdoos Enkelgolf

Terug


Kartonnen Dozen - Amerikaanse Vouwdoos - Fefco 201 - Enkele Golf

Kartonnen dozen met een enkele golf hebben, zoals de naam het al zegt, maar een enkele laag tussen de binnen en buitenlaag. De enkele golf kartonnen dozen kunnen ingezet worden voor het verpakken van lichtere producten. Kleine pakketten zijn producten die tot 10 kilo wegen. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat hoe groter de kartonnen doos is hoe lager het gewicht van de producten die in de kartonnen doos geplaatst kunnen worden.

Het model Amerikaanse vouwdoos is de kartonnen dozen die het meest wordt ingezet. Dit model is een makkelijke doos die snel in elkaar gezet kan worden en over een simpele constructie bezit. Ook is de prijs van de Amerikaanse vouwdoos erg goed, dit is het geval omdat de doos makkelijk gemaakt kan worden en er minder handelingen aan te pas komen.

Zit de juiste maat voor u er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van 123Kartonnen Dozen. Er zijn genoeg mogelijkheden om een Amerikaanse vouwdoos voor u op maat te maken.