Amerikaanse Vouwdoos Enkelgolf

Terug


Kartonnen Dozen - Amerikaanse Vouwdoos - Fefco 201 - Enkele Golf

Enkele golf Kartonnen dozen zijn dozen met een enkele golf laag tussen de binnen en buitenlaag. Enkele Golf kwaliteit wordt ingezet voor lichtere verpakkingsdoeleinden. Je moet denken dat kleine pakketten tot 10 kilo kunnen houden en hoe groter de doos hoe lager  het te belasten gewicht van de kartonnen doos is.

Dit heeft mede te maken dat de doos een grotere lengte, breedte of hoogte moet overbruggen waardoor de constructie van een doos zwakker wordt. Wat een doos kan houden is helaas geen exacte wetenschap echter meer ervaring of iets werkbaar is of niet. Zo kan een kokerdoos van 1 meter lang met een gewicht van 15 kilo perfect erin passen en sterk zijn mits de kartonnen doos goed gebufferd is en een gelijke verdeling van het gewicht heeft. Anders kan een doos van kleiner formaat al moeite hebben met 10 kilo als de doos niet goed gebufferd is en er een ongelijk verdeling van het gewicht is.

In sommige gevallen is het verstandig ons eerst even te mailen vooraf de bestelling om te bekijken of iets werkbaar is alvorens u met dozen zitten die niet te gebruiken zijn.

In dit geval bespreken zit u op de pagina van de Amerikaanse Vouwdoos, de in de markt meest geziene kartonnen vouwdoos. Dit heeft te maken met dat de doos prijs, kwaliteit en functionaliteit het meest multifunctioneel is. Kijk hier voor de VIDEO

Mocht in ons overzicht afmeting Kartonnen doos er niet bij staan dan kunnen wij voor u ook een kartonnen doos op maat maken