Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Amerikaanse Vouwdoos Dubbelgolf

Terug


Kartonnen Dozen - Amerikaanse Vouwdoos - Fefco 201 - Dubbele Golf

Kartonnen dozen met een dubbele golf hebben, zoals de naam het al zegt, een dubbele laag tussen de binnen en buitenlaag. De dubbelgolf kartonnen dozen kunnen ingezet worden voor de zwaarde verpakkingsdoeleinden en ook internationaal transport. Er wordt vaak gekozen voor een dubbelgolf kartonnen doos voor zeer kwetsbare, zware en kostbare pakketten die internationaal verstuurd worden. Dubbelgolf kartonnen dozen kunnen ingezet worden tot wel een gewicht van 100 kilo!

Het is net als bij de enkelgolf kartonnen doos erg belangrijk dat het gewicht in de doos goed verdeeld wordt, anders bestaat er de kans dat de doos de dubbelgolf kartonnen doos minder goed een groot gewicht kan dragen. Met de juiste inpak technieken kunnen zware producten gemakkelijk naar de andere kant van de wereld verzonden worden.

Zit de juiste maat voor u er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van 123Kartonnen Dozen. Er zijn genoeg mogelijkheden om een Amerikaanse vouwdoos voor u op maat te maken.