Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Vouwdozen op maat

Terug
Hieronder heeft u de keuze uit verschillende kartonnen dozen op maat gemaakt. Iedere kartonnen doos op maat wordt natuurlijk voor speciaal op maat gemaakt. In de hieronder verschillende vouwdozen op maat kunt u alle variabelen opgeven en online een prijs berekenen.

Zo maakt u de keuze uit de kartondikte, de kleur van het karton en het aantal kartonnen dozen op maat dat u wenst en uiteraard de afmetingen van de doos op maat.
Let op, onze dozencalculator is in milimeters, daarnaast hanteren wij de inwendige afmeting van de kartonnen doos op maat. Ook ziet u EG (= enkelgolf) en DG (= dubbelgolf) wat de kartonkwaliteit bepaald van de doos op maat.

Heeft u vragen over een doos op maat of met het bestellen van dozen op maat. Dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op.