Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Stansdozen op maat

Terug
Hieronder vind u de keuze uit verschillende kartonnen stansdozen op maat, geheel naar wens gemaakt in de samenstelling en afmetingen die u wilt. Ook kunt u geheel zelf de kartonkwaliteit en karton kleur bepalen van de gestanste dozen op maat.

Wij bieden hieronder verschillende gestanste dozen op maat, waaronder de Fefco 427 “postpakketdoos” op maat en de Fefco 421 “magazijndoos op maat”. Wij bieden wel bijna alle stansdozen op maat die verkrijgbaar zijn. Echter hebben wij deze twee meest voorkomende dozen op maat als online calculator.

Klik hieronder op het gewenste type doos op maat. Bepaalde de afmetingen in millimeters, de kleur van het karton en aantal stuks dozen op maat. Wel is het verstandig altijd te bellen als u vragen heeft. Ons team helpt u namelijk graag met het bepalen van de kartonkwaliteit, etc.