Inlay en Vakverdeling

Inlays, vakverdelingen en Interieurs

Op de website van 123Kartonnen Dozen is een ruim assortiment van kartonnen dozen die op maat gemaakt kunnen worden, heel erg makkelijk en voordelig. Naast de buitenkant is het soms ook nodig om aan de binnenzijde een onderdeel van karton op maat te laten maken. Voor het verzenden van bijvoorbeeld glazen flessen of producten die voor de presentatie vast moeten zitten in een inlay.  

Al deze onderdelen worden gemaakt van karton en kunnen zo gemaakt worden dat ze perfect in de kartonnen doos passen. Een vakverdeling bestaat eigenlijk gewoon uit losse plaatjes karton die in elkaar wordt gezet doormiddel van een gleuf en zo in elkaar steken. Een vakverdeling wordt gebruikt voor het plaatsen van glazen flessen in een kartonnen doos, door de vakverdeling komen de glazen flessen niet tegen elkaar aan en worden ze netjes in de kartonnen doos geplaatst.

Een inlay is een kartonnen compartiment waar de producten als het ware in liggen in de kartonnen doos. Wanneer de doos geopend wordt zorgt dit voor een mooie presentatie, naast de mooie presentatie is het ook perfect voor het vervoeren van de producten omdat deze stevig in de doos zitten. Denk bijvoorbeeld aan 2 glazen en een fles alcoholische drank of 2 stenen potjes die mooi gepresenteerd moten worden. De kartonnen doos kan bedrukt worden door verschillende druk technieken maar voor een extra mooie presentatie is het ook mogelijk de inlay te bedrukken.