Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Dozen Op maat

Terug
123kartonnendozen bied een ruim assortiment aan kartonnen dozen op maat. Kartonnen dozen op maat zoals het beschrijft geheel op maat. U kan in onze online calculators geheel uw maatvoering bepalen, Kwaliteit karton, kleur karton en aantal stuks.

Wij bieden met de dozen op maat calculator een handige tool waarmee u zelf kan spelen om de afstemming te maken tussen bestelaantal en de prijs van de doos op maat. Een grote bepaling voor de prijs van de doos op maat is het aantal stuks.

Dus stop met het versturen van een te grote kartonnen doos en bestel vandaag nog uw kartonnen doos op maat bij 123kartonnendozen.nl. Klik hieronder naar het gewenste doosmodel en zorg dat u een verpakking op maat ontvangt. Let wel op dat de doos op maat calculators in mm werken.

Momenteel hebben wij een levertijd van 2 a 4 weken.