Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Dozen Bedrukken

Dozen bedrukken / Bedrukte dozen

Steeds meer in de markt speelt het fenomeen onderscheiden. Daarin is dat natuurlijk op vele manieren te bereiken, producten, service, etc. maar een steeds meer geziene manier is Branding door middel van dozen bedrukken.

Het bedrukken van dozen is inmiddels bijna niet meer weg te denken, echter is het bedrukken van kartonnen dozen wel zo makkelijk. Nou het antwoord is JA. Het is mega makkelijk voor ons. Echter soms kunnen klanten iets in gedachte hebben en dan de prijs zien en zich een hoedje schrikken. Hoe kan dat?

Voor het bedrukken van dozen zijn vele manieren te gebruiken en in te zetten. Deze technieken hebben ieder zijn eigen specificaties; Voordelen en Nadelen. Het is namelijk per techniek ook bijzonder belangrijk te kijken naar de druktechniek die je inzet.

Sommige druktechnieken zijn namelijk interessant uitsluitend bij kleine aantallen bedrukte dozen en sommige uitsluitend bij grote series. Daarbij zijn ook zeer mooie druktechnieken die nooit echt heel voordelig worden maar wel heel mooi zijn. Denk daarbij aan dingen als foliedruk, pregen, etc.

Voor bedrukte vouwdozen adviseren wij u dan ook altijd graag, echter is daar altijd even kort overleg voor nodig bij een start van een project. Op het moment dat we grote series Amerikaanse vouwdozen moeten gaan bedrukken en er slechts 1 kleur bedrukking is dan weten we vrij snel wat te doen. Ook bij kleine series bedrukte brievenbusdozen op bedrukte vouwdozen kunnen wij u eenvoudig helpen; echter is dat op basis van prijs en niet op basis van het gewenste effect.

We kunnen naast een goede advisering ook veelal vrij snel een indicatieprijs of een prijs om rekening mee te houden doorgeven. Maar er zitten veel afhankelijkheden, denk aan bedrukte postdozen en bedrukte vouwdozen. Het aantal kleuren van het logo, gaat het om dozen op maat bedrukt of een voorraad kartonnen doos bedrukt.

In de meeste technieken is de kwaliteit; enkelgolf of dubbelgolf van minder belang maar kan incidenteel ook mee spelen voor het bedrukken van dozen. Er is veel mogelijk in ieder geval bij het laten bedrukken van dozen.

Bij sommige technieken hebben we ook de keuze voor het glans afwerking of een matte afwerking op de doos. Recent hebben we de beschikking over een printer die full-colour kan printen op dozen.

Wij werken altijd voor een concept bedrukking in de vorm van een drukproef en een werktekening. Daarin staat uw beeldmerk of logo verwerkt op een digitaal bedrukte doos. Dit sturen wij in de vorm van een pdf ter goedkeuring naar de klant.

Op hoofdlijnen bieden wij de volgende druktechnieken:
- Flexo bedrukte kartonnen verzenddozen
- Offset bedrukte kartonnen vouwdozen
- Gecacheerde kartonnen Postdozen
- Gelamineerde kartonnen Postdozen
- Geprinte kartonnen vouwdozen

Naast de keuze van bedrukking kunt u bij ons natuurlijk kiezen uit verschillen soorten golfkarton en verschillen modellen kartonnen dozen. Ook bij sommige bedrukte dozen is de kleur van het karton van toepassing en het materiaal. Denk hierin aan kraftlijner of testlijner papier buitenlaag. De mogelijkheden zijn eindeloos echter hebben wij voor bedrukken veelal een voorkeur voor Kraftlijner golfkarton als bedrukte doos.

Bij printen is het belangrijk om te weten dat wij veel geen instelkosten rekenen en dat er ook geen clichés nodig zijn. Dit is bij Flexo dozen bedrukken wel altijd nodig. Bij flexo dient altijd een cliché gemaakt te worden per kartonnen doos formaat. Neem dan ook altijd contact met ons op voor het bedrukken van kartonnen dozen of verpakking.

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is dozen bedrukken net iets meer dan logo erop en drukken maar. Maar laat u ook niet afschikken, zo complex is het ook niet. Daarnaast staat ons 123kartonnendozen team graag voor u klaar om u te helpen bij bedrukte dozen of kartonnen dozen bedrukken te leveren. Zoals met alles is dozen bedrukken hoeft niet lastig te zijn, echter je moet het alleen even weten.