Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

(Spoed) levering

(Spoed) Levering

Op alle leveringen die worden gedaan bij ECOVATION BV zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Er wordt naar gestreefd om de standaardverpakkingen binnen 2 werkdagen op adres te leveren. Voor de op maat gemaakte orders duurt dit wat langer, de gemiddelde levertijd hier bedraagt tussen de 7 tot 10 werkdagen.

- Minimale orderbedrag bedraagt €75 ex btw.
- Tot een order van €125 wordt er €15 aan bezorgkosten in rekening gebracht.
- Boven de €125 en tot €275 worden er €7.50 aan bezorgkosten in rekening gebracht
- Boven een orderbedrag van €275 zijn er geen verzendkosten (Franco).

Bovenstaande verzendkosten zijn alleen van toepassing op voorraad orders. Bij orders van op maat gemaakte dozen worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Het is ook mogelijk om een spoedlevering te realiseren. De reguliere levertijd is tussen de 7 en 15 werkdagen maar in sommige gevallen is het mogelijk om producten binnen 24 uur bij u te leveren! Als u spoed heeft en gebruik wilt maken van een spoedlevering neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee om u zo snel mogelijk te voorzien van de juiste kartonnen.