Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Informatie over ons

Informatie over 123Kartonnendozen.nl

123Kartonnen Dozen en 123Dozenopmaat is onderdeel van de moederonderneming ECOvation BV.

Industriële verpakkingen en verpakkingsmaterialen zijn een zeer uitgebreid onderdeel binnen het verpakkingenstuk en daarom is het portaal 123Kartonnen Dozen opgezet. Het specialisme en enthousiasme van 123Kartonnen Dozen heeft gezorgd voor een snelle uitbreiding van de klantenkring. Door een eerlijke en transparante manier van werken streven wij altijd naar een langdurige relatie!

De webshop van 123Kartonnen Dozen heeft een groot aanbod op het gebied van industriële verpakkingsmaterialen. Veel verschillende kartonnen dozen, tot inpaktape en opvulling perfect voor de verzending van verschillende producten. De kartonnen dozen webshop fungeert als een uitgebreide catalogus en geeft een goede indicatie van alle producten die worden aangeboden. De webshop wordt ook aangevuld met informatie via onze blog over de nieuwste producten en de laatste weetjes uit verpakkingsland.

Het team van 123Kartonnen Dozen heeft veel ervaring met het oplossen van complexe vraagstukken op het gebied van verpakkingen en daarom kan er gesproken worden van een specialisme. Als u een samenwerking aangaat met ons worden er specifieke oplossingen aangeboden door de medewerkers en fabrikanten.

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag een vrijblijvend gesprek of een aanbieding dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Veel groeten,
Het team van 123Kartonnen Dozen.