Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Papier (Natronkraft)

Terug


Natronkraft.

NatronKraft papier is een verpakkingspapier met zeer sterke eigenschappen. U kunt dit feitelijk vergelijken met de papieren toplaag van Golfkarton. Wij bieden Natronkraft aan in verschillende afmetingen maar ook in verschillende grammage`s per m2. Hoe hoger het grammage van het product hoe sterker het wordt en hoe stugger het materiaal wordt. Veel van onze klanten gebruiken dit om in te pakken maar ook zeker om als vulmateriaal te gebruiken. Vooral de stuggere zwaardere kwaliteit natronkraft biedt zich aan als vulmateriaal voor ook hele zware producten.